1911522.jpg

Mystiseltä näyttävä neulekappale on piponalku. Aloitin siis vihdoin Drops-palmikkopipon. Puikkojen kanssa tuli vähän ongelmaa, sillä nelosilla tuli ihan liian isoa ja 3 1/2 taas vähän liian pientä. Päädyin sitten kuitenkin kolmepuolikkaisiin, koska niillä tiheys oli lähempänä ohjeen tiheyttä. Toivottavasti en taas saa aikaiseksi liian pientä pipoa. :D

Pipo on aikas jännä. Drops designin suunnittelija on saanut monta hauskaa päähänpistoa, kuten lyhennetyt kerrokset ja reunan neulomisen kaksinkertaisella langalla. Tätä on niin kiva neuloa, että vaikka piposta tulisikin liian pieni, ei harmittaisi niin hirveästi. ;)

Mallikuvion ja lyhennettyjen kerrosten seuraaminen oli muutaman kerroksen ajan aika haasteellista, ja jouduin pari kertaa purkamaankin. Nyt tekeminen on kuitenkin hyvällä mallilla. Arvelinkin, että tämä ohje on sopivan haasteellinen tämänhetkisille taidoilleni. :)

Laitan tähän samaan postaukseen kuvan verkkokassista. Se on ollut pari päivää koskemattomana, kun pitäisi jaksaa keriä oranssi vyyhti... Ajattelin tehdä kassiin raidoitusta, ja vihreällä on tullut tehtyä jo tarpeeksi.

1911544.jpg

Kassi on eka pitsineuletekeleeni, vaikkei siitä nyt pitsi ensimmäisenä mieleen tulekaan...

Taidan tehdä pipon valmiiksi ennen kuin palaan kassin pariin. Ilmat alkavat olla sen verran kylmät, että kaipailen jo pipoa.