Tein päätöksen ja muutin pysyvästi vuodatukseen. Poistin siis vanhan blogini bloggerista ja päätin yrittää kotiutua tänne. Ongelmana on, etten saa tätä näyttämään kotoisalta.

Kutilekuulumisia:

Aloitin kolme kertaa palmikkopipon Araucanian villalangasta. Haluaisin kunnollisen pipon, jonka tekemisessä olisi sopivasti haastetta. Aloin tehdä ihan tavallista palmikkopipoa, siis peruspalmikoita pystysuorissa riveissä. Haluaisin kuitenkin jotain vähän monimutkaisempaa. Pitäisi jaksaa suunnitella ja laskeskella. Olen selaillut muiden blogeja ja nettiä muutenkin ristiin rastiin, mutten oikein löydä mitään iskeviä ideoita. Itse asiassa minulla on ollut vallalla sellainen fiilis, etten oikein osaa mitään, eikä kannata yrittääkään, kun tekeleet menevät kuitenkin pieleen.

Tuon takia (ja saadakseni lanka-arkkuamme vähän tyhjemmäksi...) aloin neuloa vaatteita vanhalle Vaaleanpunaiselle nallelleni (kyllä, se on erisnimi) jämälangoista ja langoista, joita en usko itse haluavani käyttää mihinkään vaatteeseen.


1860022.jpg


Housut olen aloittanut vihreästä Vivaldi-mohairista. Paitaan tulee varmaan korinpohjakuviota ja koristenappeja. Luultavasti kyllä kyllästyn koko projektiin ennen kuin housut ehtivät valmiiksi. Tai sitten vain taas kerran joudun huomaamaan, ettei niistä tule mitään, ja puran koko homman.

Tekisi mieli tehdä juttuja vain suoraan ohjeista, kun en oikein juuri nyt jaksaisi sitä ainaista purkamista... No, ainakin omasta päästä tekeminen kasvattaa luonnetta. ;)

Muuten, en haluaisi pakkovaatettaa nalle-rukkaa. Se joutuu nyt vain saamattomuuteni ja helppo-heikkiyteni uhriksi. Ehkä minä kohtapuoliin saan aikaiseksi aloitettua jonkun kunnollisen projektin...