Tarkoitus ei siis ollut kuin hankkia langat tällaiseen pipoon, mutta koko pitkän seikkailun lopputulos olikin tällainen:

1859927.jpg

Garnstudion Karismaa ei tahtonut löytyä mistään, mutta Menitan myyjän mukaan sen voi korvata Smartilla. Sitä ostin sitten kaksi kerämystä. Sen lisäksi sorruin sitten viimein Sirdarin Peruun, jota olin kuolannut kuukausikaupalla... Tietysti mukaan tarttui myös tarjouksesta pari kerää Eskimoa... Kotona heivasin lanka-arkusta pussillisen kankaita vaatehuoneen puolelle, joten kukaan ei voi väittää, että arkku olisi liian täynnä.;)

Aloitin lankakauppakierroksen Tapiolasta. Minun oli tarkoitus käydä siskoni kanssa ekohamppukauppa Maarassa, mutta sepä olikin kiinni, vaikka aukioloaikojen mukaan sen olisi pitänyt olla auki. Naapurikaupan myyjä ystävällisesti kertoi, että Maaran myyjä tulee ja menee miten sattuu, että joutuu joka päivä ihmisille sitä selittämään. Harmi, koska tällaisia kauppoja ei tosiaan ole liikaa. Nettisivujen mukaan siellä on hamppulankoja...

Seuraavaksi kävimme Neuletikissä (olikohan tuo sen nimi?). Siellä ei ollut oikein mitään innostavaa yhtä käsinvärjättyä vyyhtiä lukuunottamatta. Täältä jatkoin matkaa Soukkaan ja Menita outletiin, jossa ei sielläkään ollut Karismaa. Sateesta huolimatta lähdin vielä Korkeavuorenkadun Menitaan, mutta ei sielläkään ollut etsimääni pipolankaa. Sain kuitenkin jotain muuta kivaa, eli nuo kuvassa paistattelevat möykkyset. :)

Nyt taitaa Vaaleanpunaisen nallen tamineet jäädä kesken, kun alkaa pipolangan koetilkun neuloskeleminen. Tuntuu kyllä vähän pahalta pettää Nalle tällä tavoin. Ehkä maltan mieleni, nalle on sentään vanha ja ostettu pommisuojasta 1980-luvulla (kai). :)

Siskoni houkutteli minut lauantaiksi Menita outletin tapahtumaan, jossa pitäisi olla työpajoja ja lankatarjouksia. En ole vielä päättänyt, menenkö vai en.